Tea Building

Een High-Tea Arrangement met een flinke schep Story-Telling.

Samen thee drinken is bij uitstek de manier om beter in gesprek te raken. Even niet over team-targets en werk-ergernissen, maar over de kleine persoonlijke dingen die er toe doen. Leer de mens kennen achter je collega. Luister naar de verhalen die je niet achter hem of haar had gezocht.

Op verhaal komen

Wij halen in iedere deelnemer de verhalenverteller omhoog. We bieden prikkelende vertelopdrachten aan waarbij je zelf kiest wat je deelt. De vertelrondes wisselen we af met korte interviews. Daarbij gaan we op zoek naar de ongewone verhalen die ieder teamlid kleur geven. En reken maar dat je elkaar meer te vertellen hebt dan je denkt.

High Tea and more

Het high-tea-arrangement dat wij voor u boeken, heeft op zichzelf geen introductie nodig. U kunt rekenen op een keur aan cakes en scones en een prima kop thee. Daarvoor hebben we een aantal sfeervolle locaties uitgezocht. Uiteraard kunnen we dit afstemmen op uw wensen.
Wat Tea Building zijn unieke smaak geeft is het schepje Story-Telling dat we aan iedere kop en cake toevoegen.

Mogelijkheden

U kunt Tea-Building boeken als een gezellig bedrijfsuitje of kiezen voor de teambuilding variant. In het laatste geval zijn de vertelopdrachten meer gericht op de inbreng in het team. Daarbij komen we niet aanzetten met de bekende schema’s en modellen. Die zijn waarschijnlijk allang bij iedereen bekend.

Team building maar dan anders

Wij bieden een verrassende kijk op de groepsdynamiek vanuit de bewegingsleer van Rudolf Laban. Dit biedt een concreet kader om over jezelf te vertellen. Tea Building blijkt een innovatieve werkvorm voor meer samenhang en persoonlijke interactie in het team. Niet het traditionele team-building dingetje. Geen vlot bouwen op het strand dus, maar bouwen aan meer begrip en interesse.

Praktische info

Tijdsduur: 100 – 120 minuten
Aantal deelnemers: 20 – 50
Opzet: kan deel vormen van een teamdag
Benodigde zaalruimte: minimaal 40 m2 (20 deelnemers)
Locatie: Randstad, Noord-Brabant of Zeeland

Prijs

Vanaf 47,50 per persoon.
Excl. BTW en reiskosten