Het jeukwoorden spel

Een afwisselende spelmiddag op maat

In 4 of 6 teams ga je ludieke uitdagingen aan op het gebied van snelheid, behendigheid, geheugen en verbale slimheid. Welk team zet de juiste mensen in om de klus te klaren?

Het Jeukwoordenspel is geen doorsnee-event, maar altijd maatwerk. Wij gaan in op het specifieke jargon van uw organisatie en zorgen voor een vlotte presentatie.  Het Jeukwoordenspel houdt uw bedrijf een lachspiegel voor.

Spelrondes

In verschillende korte spelrondes worden uiteenlopende binnenspelen aangeboden. Estafettes voor de hardlopers, quizzen voor de denkdromers en praatspellen voor de verkopers. Gooi de loopbaan om van je collega, maak een teamleider tot mikpunt en overleef de jaarlijkse stoelendans. Bij het jeukwoordenspel gaat het om uitrollen, doorpakken en meters maken.

Mogelijkheden

U kunt het jeukwoordenspel boeken als gezellig bedrijfsuitje of als teambuilding. In het laatste geval leggen wij het accent op teambuildingspellen en is er ruimte voor reflectie op de teamrollen.

Gemiddelde review score op www.1001activiteiten.nl

Garantie

Wij krijgen veel enthousiaste reacties. Daar zijn we heel dankbaar voor. Het Jeukwoordenspel is dan ook geen doorsnee event. Wij spelen in op de deelnemers en maken grappen over de Jeukwoorden in uw branche.

Wij bieden het jeukwoordenspel aan met een unieke garantie: het jeukeffect blijft minimaal zes weken in uw collectieve bedrijfsgeheugen hangen. Of u nu kiest voor onze teambuilding of een bedrijfsuitje: na deze spelmiddag is een teammeeting nooit meer hetzelfde.

Praktische info

Tijdsduur: 120 minuten (met pauze)
Aantal deelnemers: 8 – 80
Opzet: kan deel vormen van een teamdag
Benodigde zaalruimte: minimaal 40 m2 (20 deelnemers)
Locatie: Heel Nederland en Vlaanderen

Prijs

Vanaf 24,50 p.p
Kortingstarief maatwerk kleine teams (tot 16 deelnemers) mogelijk.

Prijzen zijn excl. BTW en reiskosten

Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor uw organisatie