De Meyboom events

De Meyboom dat zijn wij. Creatieve duizendpoten. En een sterk team.

Levenspartners

In de zomer van 1984 belde Sjaak aan bij Angèle om mee te helpen met het organiseren van een kinderkamp. Acht jaar later hebben ze hun eigen stichting opgericht en draaien ze zelf jeugdkampen. Ook ontwikkelt Sjaak theatervoorstellingen. Vanaf het eerste uur blijven ze samen. Inmiddels zijn ze de ouders van twee volwassen kinderen.

Onze geschiedenis in het kort

Angèle is gediplomeerd in het HBO Social Work met als specialisatie spelbegeleiding. Ze begeleidt zowel groepen als individuen en voelt zich thuis bij het voeren van diepgravende gesprekken. Sjaak studeert af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Na de geboorte van hun dochter verhuizen ze van Utrecht naar Vlissingen. Daar gaat Sjaak werken aan de HZ-University als docent drama en communicatie. Enkele jaren later wordt hun zoon geboren.

Maatschap De Meyboom

Sinds 2006 zijn Angèle en Sjaak zelfstandig ondernemers binnen maatschap De Meyboom. Zij verzorgen bijscholingen, organiseren congressen, ontwikkelen een nieuwe vorm van relatietherapie (relatietherapie-weekend) en treden af en toe op als clownsduo.

Auteurskoppel

Angèle en Sjaak wonen op een steenworp van de Westerschelde. In hun vrije tijd waaien ze uit op het strand. Ook voeren ze spontaan filosofische gesprekken met een kop thee. Of ze schrijven samen aan een boek. Inmiddels hebben ze meer dan tien boeken op hun naam staan. Sjaak verzorgt trainingen  en lezingen over groepsdynamica vanuit De Roos van Leary en andere onderwerpen. www.sjaakvane.nl>>

Verder delen ze hun liefde voor de spiritualiteit van India. Vrijwel ieder jaar vliegen ze hier naartoe.  Nu de kinderen de deur uit zijn hebben ze tijd om hun creatieve ideeën vorm te geven in De Meyboom Events.

Hun zoon Demian treedt wel vaker op  samen met zijn ouders. De eerste keer was toen hij elf jaar was. Nu is hij afgestudeerd als eventmanager, werkt voor diverse eventbedrijven en heeft hij zijn eigen bedrijf: Disfrutar-events.

Voor sommige opdrachten huren we Demian in als presentator of organisator. Zo worden we een echte ondernemersfamilie. Onderstaande foto stuurden de medewerkers van het UWV Leiden nadat ze de Gouden Kantoorplant hadden gewonnen.

Bijzondere events

De Meyboom staat voor:

 • kleinschalige evenementen (tot 100 deelnemers)
 • professionele begeleiding door HBO geschoolde begeleiders
 • gediplomeerde spel- of eventbegeleiders
 • originele inhoud: dit vind je nergens anders
 • gedegen aanpak: al onze spelconcepten zijn door onszelf ontwikkeld en getest
 • een mix van leuk en leerzaam
 • keuze uit twee varianten:  gezellig bedrijfsuitje of teambuilding
 • onze teambuilding-events vallen buiten de SWK-regeling
Maatwerk

U kunt ons uw specifieke wensen voorleggen. Wij denken graag met u mee. Meestal hebben wij snel ideeën. Voor de realisatie van grotere events werken we samen met ons bekende partners of zoeken we nieuwe.

Enkele maatwerk mogelijkheden
 • een specifieke vertelvoorstelling rond Kerst, een bedrijfsjubileum of het afscheidsfeest van een collega
 • een bedrijfstraining gericht op teamwork. Wij zijn gespecialiseerd in groepsdynamica (Roos van Leary), de rol van verbeeldingsprocessen en de Laban-bewegingsdynamiek
 • een spelconcept waarin uw bedrijfsconcept op ludieke wijze aan bod komt
 • Tea Building gericht op kennismaking, bijvoorbeeld na een reorganisatie of fusie